Wanneer?
03/03/2020 vanaf 18:30 - 03/03/2020 tot 22:00

Waar?
Elewijt Center

Soort event:
Opleidingen

Terug naar het overzicht

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Sociaal Recht

Het seminarie is opgebouwd rond drie thema’s:

Als eerste komt de impact van het (nieuw) wetboek van vennootschappen en verenigingen op het vlak van sociaal recht aan bod, in het bijzonder het sociaal statuut van bestuurders en leden van het directiecomité.

Vervolgens worden aan de hand van enkele casussen de verplichtingen van buitenlandse werkgevers behandeld (arbeidskaart, A1, Limosa), alsook de aandachtspunten bij het werken met buitenlandse onderaannemers. Wij delen ook onze praktijkervaring met betrekking tot sociale inspecties hieromtrent.

Tot slot bespreken wij markante rechtspraak m.b.t. onder meer discriminatie, het loonbegrip en het begrip technische bedrijfseenheid.

Spreker

Véronique Pertry, advocaat bij Eubelius

Datum

Dinsdag : 3 maart 2020

                van 18.30u tot 22u in het Elewijt Center te Elewijt.

Warme maaltijd en onthaal vanaf 17.45u.

Inschrijven voor het seminarie mogelijk tot 25 februari 2020 of tot het seminarie volgeboekt is.

Permanente vorming

Maximaal 3.5 uren permanente vorming per sessie. Een aanwezigheidsattest wordt afgeleverd op basis van de werkelijke aanwezigheid. 

Coördinaten

Elewijt Center, Tervuursesteenweg 564, 1982 Elewijt.

Realia

Prijs: € 100,00

De deelnemers ontvangen digitaal een syllabus.

Ons seminarie is betaalbaar via de KMO portefeuille waardoor u een subsidie van 30% kunt ontvangen op de inschrijvingsprijs. Ons erkenningsnummer: DV.O102083.   Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van KMO-portefeuille.

Inschrijving is uitsluitend mogelijk via het intranet van “MAB-Opleiding” vzw. Ga naar www.mab.be en klik vervolgens in de bovenbalk op “Intranet MAB-Opleiding”.

Indien u al sessies gevolgd heeft bij MAB-Opleiding vzw kan u onmiddellijk inloggen op het intranet met uw bestaand profiel