Wanneer?
25/10/2022 vanaf 18:00 - 29/11/2022 tot 21:30

Waar?
Elewijtcenter

Soort event:
Extra opleidingen

Terug naar het overzicht

Op weg naar vernieuwing

25/10/2022 - BEWUST WORDEN
We werken hard! In deze veranderende wereld, is het niet langer mogelijk om het menselijke aspect in de business te negeren. De bedrijfsleider dient te beseffen dat hij het resultaat bepaalt. Zijn vibes gaan door het hele bedrijf. De eerste workshop maakt je bewust van alle problemen waarmee elke accountant vandaag geconfronteerd wordt.

08/11/2022 - DURVEN VERNIEUWEN
Een bedrijf kan maar veranderen als het gedrag van de bedrijfsleider verandert. Wat is gedrag en hoe verander je dit? We zoomen in op de evolutie van onbewust handelen naar bewuste verandering en geïnspireerde vernieuwing. We duiken in de wereld van de limiting beliefs.

15/11/2022 - BURN-OUT VOORKOMEN
De sector van accountancy wordt beschouwd als een van de meest stressvolle en veeleisende. Uit een onderzoek van de AAT (association for accounting technicians) in maart 2022 is gebleken dat 90% van de accountants stress ervaart. De burn-out van de manager en zijn werknemers is het thema van deze workshop. Hoe burn-out te voorkomen en hoe om te gaan met een burn-out die vaak al vele jaren latent aanwezig is.

22/11/2022 - DE BEDRIJFSLEIDER ALS PERSOON
Het doel van deze workshop is de manager terug in het centrum van zijn activiteit te plaatsen. Wat zijn hun behoeften, hun missie, hun waarden. Door deze te identificeren zal hij kunnen evolueren naar een beter privé-professioneel evenwicht, maar ook en vooral om met de juiste cliënten in zee te gaan en een billijke prijs te kunnen aanrekenen.

29/11/2022 - JOUW POTENTIEEL BEPALEN
Weet je als bedrijfsleider welke specifieke waarden je hebt om cliënteel aan te trekken? In deze workshop gaan we je helpen jouw eigen potentieel te vinden zodat je deze naar de buitenwereld uitstraalt en de juiste medewerkers en klanten gaat aantrekken.

Klik hier om je in te schrijven voor deze reeks.