OPLEIDINGEN (KORTE EN LANGLOPENDE)

- MAB-Opleiding vzw organiseert korte en langlopende programma’s. U hoeft geen lid te zijn van de MAB beroepsvereniging om eraan deel te nemen.
- U kan inschrijven via het intranet van MAB Opleiding vzw met de link MAB Opleiding vzw Intranet
- Het intranet opent in een nieuw venster in de browser. Iedereen dient zich de eerste keer te registreren als deelnemer (ook de leden van MAB). Nadien kan U zich aanmelden met uw e-mailadres en paswoord en inschrijven voor de gewenste cursus of reeks.
- Alle verdere afhandeling, inclusief het ontvangen van de factuur en later het ophalen van de attesten voor de gevolgde cursussen verloopt elektronisch.
- Mocht U problemen hebben om in te loggen op het intranet van MAB-Opleiding vzw contacteer dan zo vlug mogelijk het secretariaat per mail of per telefoon.
- Onze seminaries zijn betaalbaar door KMO-portefeuille waardoor u een subsidie van 30% (kleine ondernemingen) kan ontvangen op de inschrijvingsprijs. Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van KMO-portefeuille. Ons erkenningsnummer is DV.O102083

- Deze sessies vinden plaats in het Elewijt Center, Tervuursesteenweg 564, 1982 Elewijt van zodra COVID-19 dit toelaat. Momenteel kan u deze sessies on-demand bekijken!


30

APR