Praktijkclubs

Dankzij onze partner Best Seminars kunnen wij u de onderstaande praktijkclubs aanbieden. U bent met behulp van een aantal sessies steeds op de hoogte van alle veranderingen in uw werkgebied. 

Bent u al aangesloten bij MAB? Gefeliciteerd! Dankzij onze samenwerkingen kunnen jullie via onze website inschrijven voor de clubs, en krijgt u een fikse korting op uw inschrijving.

Bent u nog niet aangesloten bij MAB? Geen probleem! Via onze website kan u gemakkelijk en snel aansluiten bij onze vereniging, nadien kan u dan hier inschrijven voor de praktijkclubs.

Uw MAB voordeel?

Wie lid is van MAB kan – dankzij de financiële inspanning van MAB – tot 31 augustus inschrijven voor de Praktijkclub Fiscaliteit aan 575 EUR excl. BTW i.p.v. 912 EUR excl. BTW.

Wie lid is van MAB kan – dankzij de financiële inspanning van MAB –tot 31 augustus inschrijven voor de Praktijkclub BTW aan 480 EUR excl. BTW i.p.v. 760 EUR excl. BTW.

Geen lid? Nu lid worden!

 

Praktijkclub Fiscaliteit

U wilt als eerste op de hoogte zijn van de fiscale nieuwigheden en actualiteit. U wenst uw klanten snel en correct te adviseren zonder dat u de fiscale tijdschriften hoeft te lezen, wenst u toch perfect op de hoogte te blijven van de evoluties in uw vakgebied.

Meer info Ik schrijf me in

Praktijkclub BTW

Dankzij deze praktijkclub bent u steeds als eerste op de hoogte van de nieuwigheden en de meest recente ontwikkelingen. Tijdens 5 sessies krijgt u een volledig overzicht van alle Btw-actualiteit, samengevat en becommentarieerd.

Meer info Ik schrijf me in