EXTRA OPLEIDINGEN (KORTE EN LANGLOPENDE)

- MAB-Opleiding vzw organiseert korte en langlopende programma’s. U hoeft geen lid te zijn van de MAB beroepsvereniging om deel te nemen.
- U kan inschrijven via het intranet van MAB-Opleiding vzw met de link Intranet MAB-Opleiding (startpagina www.mab.be).
- Het intranet opent in een nieuw venster in de browser. Iedereen dient zich de eerste keer te registreren als deelnemer (ook de leden van MAB Beroepsvereniging). Nadien kan U zich aanmelden met uw e-mailadres en paswoord en inschrijven voor de gewenste cursus of reeks.
- Alle verdere afhandeling, inclusief het ontvangen van de factuur en later het ophalen van de attesten voor de gevolgde cursussen verloopt elektronisch.
- Mocht U problemen hebben om in te loggen op het intranet van MAB-Opleiding vzw contacteer dan zo vlug mogelijk het secretariaat van MAB per e-mail of per telefoon.
- Onze seminaries zijn betaalbaar door KMO-portefeuille waardoor u een subsidie van 30% (kleine ondernemingen) kan ontvangen op de inschrijvingsprijs. Ons erkenningsnummer is DV.O102083

- Deze extra opleidingen vinden plaats in het Elewijt Center, Tervuursesteenweg 564, 1982 Elewijt van zodra COVID-19 dit toelaat. Momenteel kan u deze sessies "on-demand" bekijken!


Geen agenda items

Er is momenteel niet gepland, waardoor er geen inhoud is om weer te geven.