MAB-Opleiding vzw

MAB-Opleiding vzw werd opgericht door de bestuursleden van MAB vzw (Beroepsvereniging) die de leden zijn van de vzw.  Het doel is het organiseren van seminaries, opleidingen, cursussen en congressen en het uitgeven van publicaties en documentatie ter ondersteuning van de economische beroepen in de meest brede zin van het woord.  De verdediging van de beroepsbelangen van de leden behoort niet tot de doelstellingen van de vzw.
Concreet worden door MAB-Opleiding vzw korte en langlopende cursussen georganiseerd die niet door de vzw (beroepsvereniging) ingericht worden.  Iedereen die geïnteresseerd is in de seminaries en opleidingen kan deze volgen.

Deelnemen aan de organisaties van MAB-Opleiding vzw

De eerste maal dat men deelneemt moet men zich registreren. Dat geldt ook voor de leden van MAB VZW. Dit gebeurt in het intranet van MAB-Opleiding. Nadat men geregistreerd is kan men inschrijven voor de cursussen. Hiertoe logt U in met uw e-mailadres en paswoord en dan kiest U de gewenste cursus of reeks. Vanaf dan verloopt alles elektronisch. Het systeem genereert de factuur die U per e-mail ontvangt. U kan in uw profiel nazien of de factuur al dan niet betaald is. U druk een inschrijvingsbewijs af waarop een barcode staat. Hiermee checkt U in en uit en zo genereert U het aanwezigheidsattest dat U nadien kan afdrukken. U beheert ook zelf uw profiel, d.w.z. dat U alle wijzigingen zelf kan aanbrengen.

MAB-Opleiding vzw

Achiel Cleynhenslaan 68
3140 Keerbergen

Ondernemingsnummer 0461.073.860

Locatie van de korte en de langlopende cursussen en opleidingen (van zodra COVID-19 dit toelaat):

Elewijt Center vzw
Tervuursesteenweg 564
1982 Elewijt
tel. 015/62 72 72